Ombytningsserier med diamanter og brillanter

En brillant er en diamant, der er slebet så den har 58 facetter, altså flader. Det er den absolut fineste slibning, som en diamant kan have, og denne slibning får på bedste vis lyset til at spille i diamanten, så dit smykke funkler og skinner.

Der findes mange forskellige brillant ombytningsserier på markedet i dag – både af ringe, vedhæng, ørestikker m.m. Hos Min Guldsmed hedder vores ombytningsserie Jasmina, og vi producerer alle disse på vores eget værksted i Nærum.

Hvad er en ombytningsserie?

Hele ideen med en ombytningsserie er, at du starter med en lille brillant i dit valgte smykke. Dette smykke betaler du en pris for, når du køber det. Du skal huske at diamantbeviset, og så kan du indenfor 2 år altid komme ned til os i butikken og få ombyttet dit smykke til en større sten.

Når du kommer ned til os igen og får ombyttet dit smykke til altid noget større, så får du krediteret den fulde pris, som du gav for det forrige smykke, så du på den måde kan blive ved med at ombytte dine brillantsmykker til noget større og nyere hvert andet år.

Har du glemt tiden med de 2 år, så kom endelig gerne ind i vores butik i Nærum eller ring til os på 4580 6004, så finder vi sikkert en løsning på dette alligevel.

Lad din diamant vokse sig større

Start med en mindre diamant, og lad den vokse sig større…

Se fx vores populære Jasmina ring i vores ombytningsserie, som både fås i 14 karat hvidguld og 14 karat almindelig guld (rødguld). Jasmina ringen er dansk design i rigtig god kvalitet, som vi producerer på vores eget værksted i Nærum. Ringen er en klassisk ring med en skøn brillantsleben diamant i fire grebs fatning, hvor du kan vælge mellem 0,10-1.00 ct. Top Wesselton SI brillant. Ringskinnen er udformet, så der kan isættes sten på siderne af fatningen enten som små diamanter i stjernedrys eller de lidt større i alliancefatning.

Skal du forkæle kvinden i dit liv med denne flotte ring, men ikke helt kender hendes ringstørrelse, så fortvivl ej – du kan til enhver tid ombytte ringen til den rigtige størrelse i vores butik i Nærum.

Jasmina rødguld
Jasmina hvidguld

Håndlavet dansk design

I vores Jasmina serie finder du også ørestikker og vedhæng i samme design som vores populære Jasmina ring. Både ørestikker og vedhæng er også dansk design i allerhøjeste kvalitet og er ligeledes også produceret på eget værksted.

Jasmina ørestikker er også i klassisk design, som vil klæde alle kvinder med deres minimalistiske og fine design. Du kan vælge mellem både 14 karat hvidguld og 14 karat alm. guld. Ørestikkerne har en flot brillantsleben diamant i fire grebs fatning, hvor der kan vælges mellem 0,10 – 0,15 – 0,20 ct. TW. SI brillant.

Sidst, men ikke mindst i vores egen ombytningsserie Jasmina finder vi vedhæng, som vi producerer i 14 karat alm. guld samt hvidguld. Vedhænget er også med en brillantsleben diamant i fire grebs fatning, så det matcher godt til både ørestikker og ring. I vedhænget kan du vælge fra 0,10 op til 0.50 ct. TW. SI brillant.

Alle vores brillantsmykker leveres med brillantbevis, hvor både carat og kvalitet er oplyst. Ombytningsserierne hos Min Guldsmed leveres desuden med et ombytningsbevis, så du kan ombytte til en større udgave på anførte vilkår.

 

Scrouples ombytningsserie

Udover vores egen ombytningsserie har vi også Scrouples ombytningsserier, herunder eksempelvis Victoria, Primo Amore, Kleopatra, Grace og Carat. Scrouples er et dansk smykkehus, som både designer armbånd, ringe, halskæder og meget mere. Alle smykker er i smukt og eksklusivt design, og henvender sig desuden til en bred målgruppe, så der er noget til enhver alder og smag.

Du modtager naturligvis også både brillantbevis samt ombytningsbevis på Scrouples ombytningsserie, således at du kan ombytte hos hvilken som helst guldsmed, der forhandler det pågældende mærke og serie.

Scrouples Kleopatra

I Kleopatra ombytningsserie finder du bl.a. både ringe, ørestikker samt vedhæng, samt vedhænget der er formet som hjerte. Alle Kleopatra smykkerne er dansk design i høj kvalitet, hvor du kan vælge mellem 14 karat alm. guld samt 14 karat hvidguld. Diamanterne er i kvaliteten W.Si. Vi har fx også den populære Kleopatra Queen ring, som indeholder en række små brillanter med en større brillant i midten, eller det fine Kleopatra hjerte vedhæng som fås i forskellige materialer – her er noget for enhver smag.

Scrouples Victoria

Victoria er en ombytningsserie med vedhæng, ringe og ørestikker med brillanter. Smykkerne i denne serie har en 6 grebsfatning, og alle brillanterne i Victoria serien er Wesselton VS.

Scrouples Primo Amore

Primo Amore er en dansk ombytningsserie i 9 kt. guld isat diamanter. Smykkerne i Primo Amore serien har 4 grebs fatning som er drejet 90-grader rundt, og du kan vælge mellem vedhæng, ringe og ørestikker i forskellige materialer. Brillanterne er i en kvalitet TW.Pi.

Dertil har vi også Grace, Cart og Vida. Carat er en lækker serie, som minder en del om vores Jasmina ombytningsserie, de starter blot ved 0,25 ct og går op til 1,0 ct. Ligeledes har vi fx også Vida, som er 8 karat guld med 6-greb, som vi har fra 0,05 ct til 0,50 ct.

Hos Min Guldsmed finder du altså ombytningsserier til enhver smag og i forskellige prislejer, alt efter hvad du ønsker. Har du spørgsmål, eller forespørgelser efter andre ombytningsserier, så er du altid velkommen til at ringe til os på 4580 6004, og så vil vi hjælpe dig på bedste vis.