SØG
SØG

Om Min Guldsmed

Min Guldsmed på Nærumvænge Torv 21 i Nærum er en familieejet virksomhed. Vores rødder i guldsmedebranchen går helt tilbage til 1979, hvor Finn blev udlært. Gennem 20 år har vi drevet selvstændig virksomhed. I disse 20 år har én ting været konstant: vores filosofi om at levere det absolut højeste niveau af service.

Hos os sætter vi en ære i vores personlige tilgang til smykker, og vi går meget op i at yde en professionel og effektiv service både i vores butik og på vores webshop.

Det betyder for dig, at du er i trygge hænder når du handler med nogle af verdens mest kostbare materialer og ikke mindst den affektionsværdi, der ligger i mange smykker og ure.

Butikken i Nærum

Min Guldsmed er kendt fra

Min Guldsmed er kendt fra TV2Min Guldsmed er kendt fra RudersdalavisenMin Guldsmed er kendt fra SN.dk
 
Butikken i Nærum

Mød vores passionerede personale

Både her online på webshoppen og i vores guldsmedeforretning i Nærum vil du møde et personale, som er faguddannet eller har mange års erfaring. Fælles for os alle er, at vi har stor passion for vores fag. Personalet i Min Guldsmed brænder for guldsmedefaget, og for os er det simpelthen en livsstil. Det er en fornøjelse at gå på arbejde hver dag.

Vi har løbende elever i butikken, og har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i butikken eller kommer ind og giver en ekstra hånd når vi har travlt fx i december.

 

Guldsmed med eget værksted

Mange moderne guldsmedeforretninger har ikke deres eget værksted. Det har vi, og vi laver dagligt ring-udvidelser, reparationer og specialdesignet nyproduceringer. Hos Min Guldsmed er både design og kvalitet i højsæde.

Vi fører bl.a. vores egen kollektion af håndlavede guld, sølv og platin ringe med og uden isatte diamanter. I vores egen smykkekollektion har vi kombineret et traditionelt håndværk med de seneste tendenser inden for design.

Hvert år designer og fremstiller vi mange unikke håndlavede vielsesringe i samarbejde med brudepar fra hele landet.

Vi tilbyder også en lang række af reparationer af smykker, herunder kan vi fx polere, slibe, rhodinere, lodde, gravere og forgylde/forsølve/forkobbere dine smykker. Vi kan også udskifte batteriet i dit ur eller reparere det. Alle reparationer udføres på eget værksted i Nærum af en faglært guldsmed.

Meget mere end kun guld

Udtrykket “Guldsmed” er altid blevet forstået som håndværkere, der arbejder med både guld og sølv. I disse moderne tider dækker betegnelsen Guldsmed dog også over arbejdet med platin og palladium.

For dig betyder det, at vi fører et stort udvalg af både guld, sølv, platin og palladium ringe. Du behøver derfor kun gå et sted hen for at få det fulde overblik over de mange muligheder moderne smykkehåndværk giver.

Som moderne guldsmed arbejder vi naturligvis også inden for segmentet ure. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsure og udfører ugentligt forskellige reparationer af ure.

 


Webshopmærket

Reklamebeskyttelse
 

Skriv et svar

Your email address will not be published.