SØG
SØG

Om GoldSmith

Om Guldsmed

Min Guldsmed på Nærumvænge Torv 21 i Nærum er en familieejet virksomhed. Vores rødder i guldsmedebranchen går helt tilbage til 1979, hvor Finn blev udlært. Gennem 20 år har vi drevet selvstændig virksomhed. I disse 20 år har én ting været konstant: vores filosofi om at levere det absolut højeste niveau af service.

Hos os sætter vi en ære i vores personlige tilgang til smykker, og vi går meget op i at yde en professionel og effektiv service både i vores butik og på vores webshop.

Det betyder for dig, at du er i trygge hænder når du handler med nogle af verdens mest kostbare materialer og ikke mindst den affektionsværdi, der ligger i mange smykker og ure.

MIN GULDSMED ER KENDT FRA

MØD VORES PASSIONEREDE PERSONALE

Både her online på webshoppen og i vores guldsmedeforretning i Nærum vil du møde et personale, som er faguddannet eller har mange års erfaring. Fælles for os alle er, at vi har stor passion for vores fag. Personalet i Min Guldsmed brænder for guldsmedefaget, og for os er det simpelthen en livsstil. Det er en fornøjelse at gå på arbejde hver dag.

Vi har løbende elever i butikken, og har gennem årene uddannet mange elever, hvoraf nogle stadig har deres daglige gang i butikken eller kommer ind og giver en ekstra hånd når vi har travlt fx i december.

GULDSMED MED EGET VÆRKSTED

Mange moderne guldsmedeforretninger har ikke deres eget værksted. Det har vi, og vi laver dagligt ring-udvidelser, reparationer og specialdesignet nyproduceringer. Hos Min Guldsmed er både design og kvalitet i højsæde.

Vi fører bl.a. vores egen kollektion af håndlavede guld, sølv og platin ringe med og uden isatte diamanter. I vores egen smykkekollektion har vi kombineret et traditionelt håndværk med de seneste tendenser inden for design.

Hvert år designer og fremstiller vi mange unikke håndlavede vielsesringe i samarbejde med brudepar fra hele landet.

Vi tilbyder også en lang række af reparationer af smykker, herunder kan vi fx polere, slibe, rhodinere, lodde, gravere og forgylde/forsølve/forkobbere dine smykker. Vi kan også udskifte batteriet i dit ur eller reparere det. Alle reparationer udføres på eget værksted i Nærum af en faglært guldsmed.