Guldsmedværksted i Nærum

Hos Min Guldsmed er design og kvalitet i højsæde, og alt bliver lavet her i Danmark. Vi kombinerer individuelt design med gamle håndværksmæssige traditioner. Hos os kan du sagtens selv være med til at designe dine smykker af dit eget guld og dine egne smykkesten.

Vi hjælper gerne med til hvordan smykkestenen skal fattes for at tage mest muligt hensyn til den enkelte stens beskaffenhed. Vi blander gerne et råt look med et romantisk/klassisk udtryk, og vi har stor kærlighed for de ægte sten og perler. Derfor har vi også et udvalg af diamanter, ædelsten og perler i mange farver og faconer i butikken – så du kan få mulighed for at isætte lige netop den sten eller perle som du bedst kan lide i lige netop dit næste smykke.

 

Reparation af smykker

Er din guld- eller sølvring blevet forkert i størrelse, så ændrer vi den gerne for dig, så den kommer til at passe dig igen.

Er din guldkæde knækket fordi dit barn eller hund har fået fat i den, kan det altid betale sig at lodde den sammen igen.

De fleste hvidguldsmykker er rhodinerede, når de er nye. Rhodineringen er en overflade ligesom en forgyldning er, og vil altid blive slidt af med tiden og brug. Så hvidguldsmykker bliver med tiden mere gyldne at se på, og har derfor også fået nogle skrammer. Når vi rhodinerer dine smykker, efterser vi altid grebene på de indfattede sten, og er der sket noget med et greb, ringer vi gerne til dig og giver dit et tilbud på reparationen.

Vi i sætter gerne flere sten i dine smykker efterhånden, som der bliver mere råd eller behov for det. Den kan enten være din alliancering eller din vielsesring. Nogle par får sat flere sten i smykkerne hvert år, andre får sat sten i efter hver fødsel.

Har du et ankerarmbånd eller et andet led-delt armbånd skal du være opmærksom på at det bliver slidt i leddene, så kan man forstærke de steder der er blevet slid.

Trænger dine forgyldte sølvsmykker til en ny forgyldning, gør vi det gerne for dig. Er perlekæden knækket eller blot blevet nusset, så omtrækker vi både på snor eller wire.

Har du et smukt gammelt fad eller andet der blot trænger til en genforsølvning, klarer vi også det. Det kan også være, at du har et barns første sko eller sut og få den forsølvet eller for kobberet. Det giver et fantastisk flot resultat er rigtigt flot og mange minder kan blive bevaret i mange år fremover.

Graveringer kan foretages på mange smykker eller pokaler. Med en gravering kan du lave en signet på en ring med dit eget våbenskjold eller logo. Du kan få graveret dine dåbssmykker lige fra flagstænger til mormors gamle sølvske med hendes og dit navn på. Du kan få graveret din sportspokal.

Ombytningsserier på brillanter

På markedet er der i dag flere ombytningsserier af brillanter både af ringe – vedhæng – ørestikker. Min Guldsmed serie hedder Jasmina.

Ideen med disse ombytningsserier er, at du starter med en lille brillant i dit valgte smykke. Du betaler en pris for dette smykke, når du køber det, husker at gemme bonnen og diamant beviset, så kan du inden for 2 år altid komme og få ombyttet dit smykke. Når du kommer og få ombyttet dit smykke til altid noget større, får du krediteret den fulde pris du gav for det forrige smykke. Sådan kan du blive ved med at ombytte dine brillant smykker til større og nye hvert andet år. Af og til er der nogen der glemmer tiden med de 2 år, så kom ind i vores butik eller ring, så finder vi sikkert en løsning på dette.